Accions

Producció de material sanitari pel COVID19 a Llotja Sant Andreu i Ateneu de Fabricació Digital de Nou Barris

De teixidora

Producció de material sanitari pel COVID19 a Llotja Sant Andreu i Ateneu de Fabricació Digital de Nou Barris

El professorat del L'Escola Superior d'Art i Disseny La Llotja en la seva seu de Sant Andreu i l'Ateneu de Fabricació Digital de Nou Barris s'han mobilitzat per produir pantalles de protecció que van destinades a abastar el sistema sanitari arrel de la crisi del COVID19. Produeixen principalment pantalles de protecció a través d'una xarxa distribuïda de makers que treballen a casa imprimint les peces amb impressores 3D. Aquestes es porten a la seu de Llotja o a l'Ateneu de fabricació i allà es munten, s'hi posa la goma, es desinfecta i es porta a als hospitals. A principis d'abril de 2020 ja n'havien produït més de 5.000.

Sinnbild Wasser.svg Descripció en altres fonts: Notícies de Sant Andreu - Ajuntament de Barcelona, ·

Paraules clau: COVID19, makersSteel Fire.svg

Localització del projecte

  • World (89066) - The Noun Project.svg Lloc o regió Escola Llotja / Seu de Sant Andreu Pin point location SVG black.svg Adreça o seu social Carrer del Pare Manyanet, 40, 08027 Barcelona
  • Loading map...


Steel Fire.svg

Esdeveniments relacionats amb Producció de material sanitari pel COVID19 a Llotja Sant Andreu i Ateneu de Fabricació Digital de Nou Barris

Steel Fire.svg

Mapa d'esdeveniments relacionats amb Producció de material sanitari pel COVID19 a Llotja Sant Andreu i Ateneu de Fabricació Digital de Nou Barris.

Localització geogràfica dels esdeveniments on s'han fet activitats pròpies del projecte o bé on ha estat presentat o se l'ha mencionat.