.
Logotip-teixidora-tror-slim 4anys trz.svg

.

· · ·
SARS-CoV-2, grey and white.svg Iniciatives i publicacions en la crisi del COVID-19. Contribuïm a documentar-les.

· · ·
Vietnamese Dragon blue.svg #TeixiRepte #femBlaus i #femLiles amb Android Emoji 1f381.svg compensacions per millorar continguts a Teixidora.

 Accions

Hackovid

De teixidora

Hackovid

La Hackovid és un esdeveniment virtual, obert i participatiu que s’ha creat per donar resposta a les necessitats socials relacionades amb la situació de confinament que es vieun per la crisi de la COVID-19, així com les que es preveu que sorgiran posteriorment a mesura que l’activitat es vagi normalitzant.

Amb l’objectiu d’identificar aquestes necessitats derivades del confinament i el postconfinament, la Hackovid ha posat en marxa un procés participatiu, utilitzant el programari lliure Decidim perquè la ciutadania pugui proposar les seves necessitats i valorar les més rellevants. Segons la organització la participació ciutadana permet conèixer en profunditat els efectes socials d’aquesta situació i definir els reptes que han d’assolir els participants de la Hackovid.

Per aportar solucions, la Hackovid va fer una crida a totes aquelles persones apassionades pel disseny i la tecnologia, dissenyadors/es, desenvolupadors/es, professionals TIC, etc. a participar en una hackató virtual. La organització considera que davant d’aquesta situació inèdita, el talent de la comunitat TIC és clau per desenvolupar eines digitals en temps rècord i, així, resoldre les necessitats socials que més preocupen a la ciutadania.

La Hackovid compta amb el suport de mentors, experts i entitats de tot el país i promou el desenvolupament de solucions innovadores alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.


Paraules clau: COVID19, tecnologia, hackató, participació, decidim, Objectius de Desenvolupament Sostenible

Organitzacions impulsores: Departament de polítiques digitals i administració pública de la Generalitat de Catalunya, Fundació i2cat

Altres organitzacions vinculades: Digital Future Society


Xarxes socials:


Steel Fire.svg


Esdeveniments relacionats amb Hackovid


el taller Noun 21753 cc.svg

Afegeix una pàgina per fer aportacions al projecte
Per a projectes que fan servir Teixidora per relacionar-se amb col·laboradors i comunitat potencial.