Accions

Exo

De teixidora

Entitat sense ànim de lucre

Exo

El 2010 un conjunt de persones vinculades al projecte Guifi.net a Barcelona constitueix l’Associació Expansió de la Xarxa Oberta (eXO) amb l’objectiu de promoure les xarxes de telecomunicacions obertes, la sobirania tecnològica, la reducció l’escletxa digital i l’accés a serveis majoristes d’Internet. Des d’aleshores l’associació ha participat activament en el proveïment d’accés a Internet a les persones sòcies i ha mantingut i ampliat bona part de la xarxa existent a la ciutat de Barcelona. L’eXO consta en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, en el d’Operadors d’Internet Europeus (RIPE) i en el d’Operadors de Telecomunicacions de l’Estat.

Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que basa la seva activitat en el treball de voluntaris i professionals provinents de diversos sectors de les TIC. Un dels seus objectius és oferir un servei d’accés a Internet orientat a costos, és a dir, traslladant a les usuàries els menors costos possibles i les mínimes dependències amb les grans corporacions. El proveïment d’accés a Internet es fa a través del punt d’intercanvi que l’eXO ocupa a través de la Fundació Privada per la Xarxa Lliure i Neutral Guifi.net de la Zona Franca. També fa ús de serveis portadors d’operadors majoristes.

Inici: 2010

Forma part de: Guifi.net, Hangar, datalab En formen part: Pangea.org


Paraules clau de descriuen la organització: telecomunicacions, xarxes telecomunicacions obertes, Sobirania Tecnològica, infraestructures¬ Xarxes socials:

Vegeu Exo en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per Exo


S'està carregant…_____Xerrada sobre VyOS amb maquinari comú a Guifi.net + info/edita
20 octubre 2016 a Hangar


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments

Esdeveniments on s'ha mencionat a Exo

_____Estratègies municipals per a l'apoderament digital + info/edita
des de 2 març 2019 fins a 2 març 2019 
· apunts

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdeveniments
Barcelona Free Software, Colectic, Diputació de Barcelona, FemProcomuns, Free Knowledge Institute, GuifiNet, Kde, Pangea.org, Pirates de Catalunya, Softcatalà, The Things Network, Xarxa Innovació PúblicaProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 1 pàgines de projectes on participa Exo. Explora els projectes agrupats alfabèticament.

S'està carregant...
¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes
CELS, Districte Sants Montjuic, FemProcomuns, Pam a Pam, Sobtec