.
Logotip-teixidora-tror-slim 4anys trz.svg

.

· · ·
SARS-CoV-2, grey and white.svg Iniciatives i publicacions en la crisi del COVID-19. Contribuïm a documentar-les.

· · ·
Vietnamese Dragon blue.svg #TeixiRepte #femBlaus i #femLiles amb Android Emoji 1f381.svg compensacions per millorar continguts a Teixidora.

 Accions

Units farem força

De teixidora

Units farem força

Grups de professionals i/o voluntàries ofereixen el seu temps o els seus coneixements, atenent a les persones que necessiten més suport en aquesta situació excepcional, aquelles persones més vulnerables al sistema capitalisme i que estan patint situacions encara més precàries. L’objectiu principal és crear una xarxa social i solidària per tal que cap persona de Rubí es trobi sola en la situació creada per la crisi del coronavirus. Tenen un formulari per oferir-se voluntari (fet amb formularis de Google), una adreça de correu i dos telèfons de contacte (per demanar suport i per donar-ne).

Altres descripcions del projecte: Solivid, · Paraules clau: COVID19, auto-organització veïnal, suport mutu, xarxa social, solidaritat

Inici: 2020

Organitzacions impulsores: Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) de Rubí, L'Eixam de RubíXarxes socials:


Steel Fire.svg


Esdeveniments relacionats amb Units farem força


el taller Noun 21753 cc.svg

Afegeix una pàgina per fer aportacions al projecte
Per a projectes que fan servir Teixidora per relacionar-se amb col·laboradors i comunitat potencial.Localització del projecte

¬ Lloc o regió Eixam ¬ Adreça seu social Carrer del Molí, 08191 Rubí, Barcelona

Loading map...