Accions

Trama SCCL

De teixidora

Cooperativa

Trama SCCL

Som una cooperativa sense ànim de lucre i d’iniciativa social dedicada a la dinamització cultural i la sensibilització social des d’una perspectiva transversal, crítica, feminista, interseccional i transformadora. Realitzem accions culturals i activitats de formació i sensibilització de la ciutadania, en l’àmbit de l’educació formal i no formal i adaptada als diferents sectors de població i a les diverses etapes de la vida, mitjançant l’apropament a diferents espais, formats, llenguatges, disciplines, suports i metodologies; l’estudi formal i conceptual, i l’anàlisi crítica; el diàleg, la interacció i la implicació activa de les persones participants.

Inici: 2010

Forma part de: La Comunificadora 2018-19, Xarxa d’Economia Solidària (XES)Paraules clau de descriuen la organització: educació cooperativa, projectes culturals, cultura, sensibilització social, art¬ Xarxes socials: Twitter logo initial.png @Trama_cultura

¬ Correu electrònic: trama@trama.coop

¬ Adreça seu social C/ Olzinelles, 63Vegeu Trama SCCL en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per Trama SCCL
Encara no s'han afegit esdeveniments de Trama SCCL a teixidora.


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments

Esdeveniments on s'ha mencionat a Trama SCCL

Encara no s'han afegit esdeveniments on Trama SCCL hagi estat mencionada a teixidora.

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdevenimentsProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 1 pàgines de projectes on participa Trama SCCL. Explora els projectes agrupats alfabèticament.

S'està carregant...
¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes
Ateneu Coòpolis, Codi Cooperatiu, Communia, Eduxarxa, Escola Arcadia, FemProcomuns, Lleialtec, Xarxa d’Economia Solidària (XES)