Accions

Summer Camp Garrotxa 16/06/2017

De teixidora

Esdeveniment ¬ Congrés ■

Calendar Noun project 1194.svg

Summer Camp Garrotxa

Quan: des de 16-juny-2017 fins a 18-juny-2017 · On: Mas la Coma de Mont · Batet de la Serra (La Garrotxa) (mapa) · Llengua: ca-català, es-castellà Organitza:

Hashtag:#scg17_Xarxes socials:Twitter logo initial.png @scgorgAquest esdeveniment va néixer al 2008 per a promocionar el món del programari lliure i la part més tècnica de la informàtica a la Garrotxa.

Tot va sortir arran d’una conversa amb un organitzador de la Volcànica LAN Party, on em va sorprendre la poca utilització de sistemes GNU/Linux a la party, tot i que al dia següent hi havia xerrades sobre programari lliure. Així que va sortir la proposta de fer unes jornades més tècniques. Paral·lelament per aquelles dates es va realitzar el hackmeeting a Gernika i la temperatura ambiental era un dels problemes, a més de que el hackmeeting, al igual que moltes jornades d’informàtica es realitzen en llocs tancats.

Així que es va plantejar realitzar unes jornades tècniques, a l’estiu i a l’aire lliure. Al Juliol del 2008 doncs, es va realitzar la primera edició del summer camp garrotxa a Sant Jaume de Llierca, amb una participació d’una trentena de persones. Degut a que les projeccions es feien a l’aire lliure, es va decidir realitzar les xerrades en horari nocturn, es solventava així la problemàtica de l’excés de llum, a més de que la temperatura era més agradable i que molts dels participants són animals nocturns.

Al 2009 i el 2010, es va seguir la mateixa filosofia, però per tal de compartir infraestructura, el summercamp es va realitzar juntament amb la Volcànica LAN Party al local social de Les Preses. Gràcies a l’èxit d’edicions anteriors el nombre de participants anava pujant de mica en mica, fins al 2010 tenir una 70a de participants.

El 2011, finalment es va decidir tornar a celebrar de nou el summer camp en una altra ubicació, en el camp de futbol de Batet de la Serra. Tornàvem a unes infraestructures una mica més pobres, però tornàvem a un ambient únic i exclusiu, a més de la familiaritat que ha caracteritzat cadascuna de les edicions.

De cara al 2012 vam decidir realitzar una petita pausa, almenys a la Garrotxa, ja que les companyes d’Euskalherria van pendre el relleu amb una jornada anomenada ud4kamp (summercamp però al euskera), que es va realitzar en el Gaztetxe de Gernika. La participació va ser d’unes 80 persones. Es tornava de nou una mica a la mentalitat d’un esdeveniment com el Hackmeeting, però mantenint la familiaritat entre tots els assistents.

Al 2013 les jornades es van celebrar a Sant Joan les Fonts. Es va fer l’experiment de fer les xerrades de dia i en un lloc tancat, al Castell de Juvinyà.

Al 2014 vam realitzar una pausa, però les nostres companyes del país vasc no van poder realitzar la ud4kamp que va quedar en una escapadeta un cap de setmana del Juliol amb poqueta difusió però igualment especial!

El 2015 tornem de nou i amb força a un altre espai ben diferent, amb més infraestructura i nous col·laboradors. Per viure-ho heu de passar-vos :)

No voldria acabar aquesta pàgina sense agraïr a tots aquells col·lectius i persones que de forma individual han fet possible any rere any aquestes jornades les quals assimilo culinàriament al magret d’ànec amb melmelada de maduixa, ordinadors i naturalesa, la curiosa barreja entre dolç i salat!

Ens veiem al camp!
Steel Fire.svg

Documentació d'aquesta sessió


·el taller Noun 21753 cc.svg

Col·labora completant o afegint la documentació que falta.

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg


No s'ha incorporat documentació de:

 • Document (222488) - The Noun Project.svg Apunts o cròniques
 • Presentation icon BLACK-01.png Presentacions o material projectat
 • Android Emoji 1f4f7.svg Noun Project drawing icon 2123401.svg Imatges
 • Android Emoji 1f3ac.svg Vídeo
 • Android Emoji 1f4e2.svg Àudio


Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú
Steel Fire.svg

Teixim connexions

Teixim una xarxa de connexions partint d'aquest esdeveniment'. Extraiem i etiquetem continguts de la documentació generada per explorar relacions amb altres esdeveniments, identificar narratives, elements pel debat i generar cartografia dels actors implicats.

Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú
Steel Fire.svg

Metadata - The Noun Project.svg Metadades

Informació estructurada de l'esdeveniment que permet connectar-lo amb altres continguts a Teixidora.


Paraules clau:


Intervinents: Laura Mora

Persones mencionades: blackhold

Projectes mencionats:

Organitzacions mencionades:

Llibres i publicacions citades:


Steel Fire.svg

Aufgabe-ankreuzen.svg Diagnòstic

Diagnòstic i/o avaluació que s'ha fet a l'esdeveniment.

Steel Fire.svg

Aufgabe-ankreuzen.svg Resultats

Resultats extrets del que s'ha tractat a l'esdeveniment.
el taller Noun 21753 cc.svg

Col·labora estructurant els resultats a partir de la documentació existent

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

A més dels resultats mostrats en aquesta pàgina, Teixidora permet mostrar de forma estructurada els següents resultats:

 • Cites (què s'ha dit)
 • Conclusions
 • Acords
 • Tasques a fer
 • Temes pendents
 • Preguntes obertes
 • Alternatives

Si creus que d'aquesta sessió se'n poden extreure alguns d'aquests resultats edita la pàgina i posa-ho a les caselles previstes a la secció "resultats".

Hakka migration map (c).svg


Steel Fire.svg

Lloc

Steel Fire.svg

Mapa d'ubicació

Breathe-network-workgroup.svg

Localització: Mas la Coma de Mont · Batet de la Serra (La Garrotxa)

Loading map...

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

el taller Noun 21753 cc.svg

Noun project - plus round.svg Afegir a teixidora esdeveniments similars a aquest

(es copiaran els continguts principals però no el títol ni el buidat)

Afegir esdeveniment que sigui... Noun project - plus round.svg amb mateixos organitzadors i lloc Noun project - plus round.svg al mateix lloc


Recycling symbol.svg Reutilizació de continguts : els continguts de teixidora es poden re-publicar en viu a altres webs.

Rss Shiny Icon.svg sindicació Atom d'aquesta pàgina Rss Shiny Icon.svg sindicació RSS d'aquesta pàgina Calendar Icon v1.svg Afegir a un calendari amb iCal