Accions

Storydata

De teixidora

Storydata

Som expertes en investigació, anàlisi, visualització i comunicació de dades. Oferim un servei de comunicació global dirigit a qualsevol organització, pública o privada, que vulgui transformar un conjunt de dades, pròpies o externes, en un relat comunicatiu en tots els suports i formats actuals disponibles, des de l’elaboració de reportatges fins a la creació de campanyes i la difusió de continguts a xarxes socials.

Defensem que darrera de qualsevol dada hi ha una història per ser narrada i volem ser un pont entre les organitzacions i els mitjans de comunicació convencionals, que cada cop aposten més per traduir les dades en informacions periodístiques. La nostra missió és suplir una mancança en l’oferta comunicativa actual a través d’un exercici rigorós de periodisme de dades. I per sobre de tot, plana un objectiu que conforma el nostre ADN: defensar la necessitat d’obrir les dades a la ciutadania per socialitzar-les i combatre la postveritat.

Inici: 2017Paraules clau de descriuen la organització: periodisme de dades, visualització de dades¬ Xarxes socials: Twitter logo initial.png @StorydataBcn

¬ Correu electrònic: team@storydata.cat
Vegeu Storydata en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per Storydata


S'està carregant…_____Timeline de la desinformació a Catalunya + info/edita
des de 29 febrer 2020 fins a 29 febrer 2020 
· apunts


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments
Grup Promotor per la Sobirania Tecnològica

Esdeveniments on s'ha mencionat a Storydata

Encara no s'han afegit esdeveniments on Storydata hagi estat mencionada a teixidora.

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdevenimentsProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 0 pàgines de projectes on participa Storydata. Explora els projectes agrupats alfabèticament.


¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes