Accions

Replicat

De teixidora

Replicat

Aquesta plataforma és pionera en el seu àmbit perquè té l'objectiu de ser un canal de difusió i divulgació de tots aquells productes, projectes, prototipus, serveis i formacions, persones i col·lectius que tenen com a base el desenvolupament tecnològic des dels principis ètics respectuosos amb el medi ambient i les persones, cobreixen necessitats o milloren l'existent, i avancen en el propòsit de fer un món més habitable i sostenible, ple de comuns i de poder popular.

Amb Replicat vam crear una xarxa tecnològica i científica independent dels interessos mercantils, que generen desigualtats i que centren les seves activitats en generar els majors beneficis possibles, deixant de banda els principis vitals per a nosaltres, com són la protecció del medi ambient, la cura de les tradicions ancestrals, l'enfortiment del territori local, el treball en condicions dignes i en equitat, la cooperació entre persones i col·lectius i l'autogestió descentralitzada.

Replicat és una plataforma pionera perquè permet finançar prototips i contribuir activament en totes les parts del procés, incentivant el disseny, la investigació i desenvolupament tecnològic donat suport des del poder popular. És precursora seva forma i estructura relacional, invertint els ingressos obtinguts per totes la participants per finançar noves iniciatives i projectes.
Paraules clau de descriuen la organització:¬ Xarxes socials:

¬ Correu electrònic: replicat@replicat.net
Vegeu Replicat en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per Replicat
Encara no s'han afegit esdeveniments de Replicat a teixidora.


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments

Esdeveniments on s'ha mencionat a Replicat

Encara no s'han afegit esdeveniments on Replicat hagi estat mencionada a teixidora.

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdevenimentsProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 0 pàgines de projectes on participa Replicat. Explora els projectes agrupats alfabèticament.


¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes