Accions

Les xarxes són els pares.Del P2P, els commons i el moviment de la cultura lliure. Construïnt Xarxes i Infraestructures procomú. 2017/06/10

De teixidora

Esdeveniment ¬ Festival • Forma part de: BccN Festival

Calendar Noun project 1194.svg

Les xarxes són els pares.Del P2P, els commons i el moviment de la cultura lliure. Construïnt Xarxes i Infraestructures procomú.

Quan: des de 10-juny-2017 fins a 11-juny-2017 · Hora: 21:45 - 23:00· On: Auditori Macba · Plaça dels Àngels, 1, 08001 (mapa)

· Llengua:
«Català» no està a la llista de valors possibles (ca-català, es-castellà, en-anglès, fr-francès, it-italià, pt-portuguès, oc-occità, gl-gallec, eu-euskera, tr-turc, el-grec, ar-àrab, ur-urdu, de-alemany, nl-neerlandès) d'aquesta propietat.
,
«castellà i anglès» no està a la llista de valors possibles (ca-català, es-castellà, en-anglès, fr-francès, it-italià, pt-portuguès, oc-occità, gl-gallec, eu-euskera, tr-turc, el-grec, ar-àrab, ur-urdu, de-alemany, nl-neerlandès) d'aquesta propietat.

Organitza: Panorama180

Hashtag:##BccN2017_Xarxes socials:Twitter logo initial.png @BccNfestival _Retransmissió: https://www.youtube.com/watch?v=6dek9gg3oIQ&feature=youtu.be
“… Segons la Definició de les obres culturals lliures són treballs lliures aquells que permeten les següents llibertats: – Usar el treball i gaudir dels beneficis del seu ús – Estudiar el treball i aplicar el coneixement adquirit d’ell – Fer i redistribuir còpies, totals o parcials, de la informació o expressió – Fer canvis i millores, i distribuir els treballs derivats

La cultura lliure està conformada almenys per cinc corrents de pensament: el domini públic, el Copyleft, les Llicències Creative Commons el programari lliure i el hardware lliure. Un moviment que neix a finals del segle XX com a extensió d’Internet. Després d’anys de batalles, algunes victòries i moltes derrotes us convidem a un debat on pretenem abordar els avanços del moviment cridat a assaltar els cels del copyright i transformar la nostra forma d’accedir al coneixement de forma descentralitzada i/o distribuïda.

Escalfant motors per a la presentació de CCWorld, la Xarxa de Comunes Audiovisuals, hem demanat a un ampli grups d’amigues i amics que porten temps treballant en aquestes qüestions que comparteixin amb nosaltres, en un format de debat obert que presentem per primera vegada en BccN, un hackeig lliure de la metodologia Fishbowl.

Recorrerem l’actualitat del moviment de la cultura lliure, avanços, assoliments, límits, desafiaments d’una forma entretinguda i oberta a la participació. Situant al centre l’audiovisual com a cavall de batalla, intentarem entendre les propostes del cooperativisme de plataforma i la construcció de les infraestructures procomú com a horitzó desitjat.
Steel Fire.svg

Documentació d'aquesta sessió


· Document (222488) - The Noun Project.svg apunts ·


Steel Fire.svg

Document (222488) - The Noun Project.svg Apunts i cròniques

Apunts presos a l'esdeveniment, cròniques, ressenyes i documents de conclusions.


Apunts
el taller Noun 21753 cc.svg

Col·labora completant o afegint la documentació que falta.

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

Hi ha: > Document (222488) - The Noun Project.svg apunts o cròniques

No s'ha incorporat documentació de:

  • Presentation icon BLACK-01.png Presentacions o material projectat
  • Android Emoji 1f4f7.svg Noun Project drawing icon 2123401.svg Imatges
  • Android Emoji 1f3ac.svg Vídeo
  • Android Emoji 1f4e2.svg Àudio


Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú
Steel Fire.svg

Teixim connexions

Teixim una xarxa de connexions partint d'aquest esdeveniment'. Extraiem i etiquetem continguts de la documentació generada per explorar relacions amb altres esdeveniments, identificar narratives, elements pel debat i generar cartografia dels actors implicats.

Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú
Steel Fire.svg

Metadata - The Noun Project.svg Metadades

Informació estructurada de l'esdeveniment que permet connectar-lo amb altres continguts a Teixidora.


Paraules clau:


Intervinents: Jaron Rowan, Simona Levi, Daphne Bülles-bach, Felipe G. Gil, Elisabet Rosselló, Stacco Troncoso, Wouter Tebbens

Persones mencionades:

Projectes mencionats:

Organitzacions mencionades:

Llibres i publicacions citades:

el taller Noun 21753 cc.svg

Col·labora estructurant els resultats a partir de la documentació existent

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

A més dels resultats mostrats en aquesta pàgina, Teixidora permet mostrar de forma estructurada els següents resultats:
Si creus que d'aquesta sessió se'n poden extreure alguns d'aquests resultats edita la pàgina i posa-ho a les caselles previstes a la secció "resultats".

Hakka migration map (c).svg


Steel Fire.svg

Lloc

Steel Fire.svg

Mapa d'ubicació

Breathe-network-workgroup.svg

Localització: Auditori Macba · Plaça dels Àngels, 1, 08001

Loading map...

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

el taller Noun 21753 cc.svg

Noun project - plus round.svg Afegir a teixidora esdeveniments similars a aquest

(es copiaran els continguts principals però no el títol ni el buidat)

Afegir esdeveniment que sigui... Noun project - plus round.svg amb mateixos organitzadors i lloc Noun project - plus round.svg al mateix lloc


Recycling symbol.svg Reutilizació de continguts : els continguts de teixidora es poden re-publicar en viu a altres webs.

Rss Shiny Icon.svg sindicació Atom d'aquesta pàgina Rss Shiny Icon.svg sindicació RSS d'aquesta pàgina Calendar Icon v1.svg Afegir a un calendari amb iCal