Accions

Hacklab UPF

De teixidora

Taller

Hacklab (UPF)

El HackLab és un taller de co-creació, un espai físic ubicat a les biblioteques/CRAI del campus Poblenou, Ciutadella i Mar, que va ser creat amb l’objectiu d’esdevenir un espai per a promoure, fomentar i facilitar l'autoaprenentatge, l'intercanvi de coneixements i idees i la col·laboració al voltant de temes com la tecnologia, la comunicació o les arts digitals.

Al seu torn, el HackLab és una marca que engloba el suport a aquesta comunitat, tant en les iniciatives que impulsin com en la seva connexió amb iniciatives externes d'interès.

A nivell d’equipament hi pots trobar material tècnic com plaques d’Arduino i plaques Galileo, alhora que material bàsic com taules, cadires, taquilles, projectors, monitors i xarxa wi-fi. A part, el Hacklab facilita l’accès a altres recursos i serveis de la UPF. Adreça GitHub:https://hacklabupf.github.io/

Inici: 2017

Forma part de: Universitat Pompeu Fabra (UPF)Paraules clau de descriuen la organització: Hacklab, Taller, Espai de creació, Arduino, Galileo, Equipament¬ Xarxes socials:

¬ Correu electrònic: hacklab@upf.edu.

¬ Adreça seu social Segona Planta de la Biblioteca CRAI del Campus de Poblenou, Carrer de Roc Boronat, 138, 08018 BarcelonaVegeu Hacklab (UPF) en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per Hacklab (UPF)
Encara no s'han afegit esdeveniments de Hacklab (UPF) a teixidora.


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments

Esdeveniments on s'ha mencionat a Hacklab (UPF)

Encara no s'han afegit esdeveniments on Hacklab (UPF) hagi estat mencionada a teixidora.

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdevenimentsProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 0 pàgines de projectes on participa Hacklab (UPF). Explora els projectes agrupats alfabèticament.


¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes