.
Logotip-teixidora-tror-slim 4anys trz.svg

.

· · ·
SARS-CoV-2, grey and white.svg Iniciatives i publicacions en la crisi del COVID-19. Contribuïm a documentar-les.

· · ·
Vietnamese Dragon blue.svg #TeixiRepte #femBlaus i #femLiles amb Android Emoji 1f381.svg compensacions per millorar continguts a Teixidora.

 Accions

Escola de Som Energia 2017/10/06

De teixidora

Esdeveniment ¬ Escola ¬ Escola de Som Energia

Calendar Noun project 1194.svg

Escola de Som Energia 2017

Quan: des de 06-octubre-2017 fins a 08-octubre-2017 · On: Casa de colònies Castell de Fluvià · BV-5301, Km 6.7, 08461 Santa Maria de Palautordera, Barcelona (mapa)

Organitza: Som Energia

_Xarxes socials:Twitter logo initial.png @SomEnergiaL’Escola de Som Energia és un punt de trobada pels socis i sòcies de la cooperativa.


“… En aquesta edició un dels temes destacats serà el de l’Autoproducció, tant domèstica com compartida amb veïns i veïnes, i coneixerem experiències que s’estan portant a terme en aquest sentit. També parlarem sobre el control de la xarxa de distribució, la compra d’energia, la mobilitat elèctrica i tot allò que els envolta. A més a més, com a novetat d’aquest any, tindrem el primer HackaSom de la cooperativa. Aquelles persones que ho vulgueu, podreu participar d’un hackaton per desenvolupar un projecte de software o hardware i començar a cultivar la primera llavor de comunitat per a futurs projectes. Hi ha més informació en el següent debat de la Plataforma. Esperem que sigui prou atractiu per motivar-vos a venir a aquest espai de participació presencial que cada any organitzem. Enguany altre cop amb la implicació del Grup Local del Baix Montseny, que seran els nostres amfitrions i amfitriones.


Programa:

Divendres, 6 d’octubre 16 h Registre assistència 20-21 h Sopar 21.30-23 h Cinefòrum Dissabte, 7 d’octubre 8 -9 h Esmorzar 9.30-10 h Benvinguda Presentació del Consell Rector Presentació del programa de l'Escola i de la línia paral·lela del HackaSom HackaSom com a línia paral·lela i també amb espais-temps compartits amb la resta (el tema del projecte HackaSom es decidirà i tancarà un mes abans de l'Escola) 10-11.30 h Compra col·lectiva d’autoproducció domèstica El cas de l’Oleada solar 11.30-12 h Pausa 12-13.30 h Autoproducció compartida amb els veïns/veïnes Situació legal i experiència de la cooperativa Azimut 360 14-16.30 h Dinar De 15 a 16.30 h "Conversant amb el Consell Rector". Espai informal on qualsevol assistent podrà plantejar temes concrets o qüestions als membres del Consell Rector. 17-18.30 h Línia 1: Taller de Components i muntatge d'un sistema d'autoproducció Línia 2: Taller d'Anàlisi del servei Infoenergia (opinions i crítiques de la nova orientació) 18.30-19 h Pausa i foto de grup 19-20.30 h Mobilitat elèctrica Situació del mercat tecnològic del vehicle elèctric Exposició de cotxes elèctrics 21-22 h Sopar Diumenge, 8 d’octubre 8-9 h Esmorzar 9.30-11 h Estratègies de compres al mercat d'electricitat Opcions de compra d'electricitat en el mercat majorista: compra bilateral (PPAs), compra a mercat, compra a futurs. 11-11.30 h Pausa 11.30-12.30 h Control de la xarxa de distribució Xarxa per a la sobirania energètica 12.30-13 h Resum d'èxits del cap de setmana del grup HackaSom 13-13.30 h Comiat i tancament 14 h Dinar


Steel Fire.svg

Documentació

· apunts · diapos · Imatges · vídeo · àudio ·el taller Noun 21753 cc.svg

Col·labora completant o afegint la documentació que falta.

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg


No s'ha incorporat documentació de:

 • Apunts o cròniques
 • Presentacions o material projectat
 • Imatges
 • Vídeo
 • Àudio


Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú

Teixim una xarxa de connexions partint d'aquest esdeveniment: extraiem i etiquetem continguts de la documentació generada per explorar relacions amb altres esdeveniments, identificar narratives, elements pel debat i generar cartografia dels actors implicats.

Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú
Steel Fire.svg

Continguts relacionats

Informació estructurada de l'esdeveniment que permet connectar-lo amb altres continguts a Teixidora.

Paraules clau: energia, cooperativa


Intervinents:

Persones mencionades:

Projectes mencionats:

Organitzacions mencionades:

Llibres i publicacions citades:Fotografia: Jae 2009 CC-by-sa 2.0 Wikimedia Commons. Cusco, Perú
Steel Fire.svg

Resultats

Resultats extrets del que s'ha tractat a l'esdeveniment.

Riscos / debilitats / mancances


Oportunitats / fortaleses

Propostes

el taller Noun 21753 cc.svg

Col·labora estructurant els resultats a partir de la documentació existent

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

A més dels resultats mostrats en aquesta pàgina, Teixidora permet mostrar de forma estructurada els següents resultats:

 • Cites (què s'ha dit)
 • Conclusions
 • Acords
 • Tasques a fer
 • Temes pendents
 • Preguntes obertes
 • Alternatives

Si creus que d'aquesta sessió se'n poden extreure alguns d'aquests resultats edita la pàgina i posa-ho a les caselles previstes a la secció "resultats".


Steel Fire.svg

Mapa

Localització: Casa de colònies Castell de Fluvià · BV-5301, Km 6.7, 08461 Santa Maria de Palautordera, Barcelona

Loading map...

Teixidora Rĕzboiul saŭ stativele 1898 PD.svg

el taller Noun 21753 cc.svg

Noun project - plus round.svg Afegir a teixidora esdeveniments similars a aquest

(es copiaran els continguts principals però no el títol ni el buidat)

Afegir esdeveniment que sigui... Noun project - plus round.svg amb mateixos organitzadors i lloc Noun project - plus round.svg al mateix lloc


Recycling symbol.svg Reutilizació de continguts : els continguts de teixidora es poden re-publicar en viu a altres webs.

Rss Shiny Icon.svg sindicació Atom d'aquesta pàgina Rss Shiny Icon.svg sindicació RSS d'aquesta pàgina Calendar Icon v1.svg Afegir a un calendari amb iCal