Accions

Educaires

De teixidora

Educaires

Ens agradaria que formessis part de la comunitat tecnoètica, t'hi apuntes?

Des d’Educaires es presenten formacions que treballen en valors a través dels Drons, mitjançant la realització de projectes col·laboratius, que busquen el desenvolupament i la innovació educativa digital. Explorem, aprenem i, compartim experiències lúdiques i significatives perquè donem espai a la iniciativa i l’emprendronia (emprendre + dron). Són formacions tecnoètiques amb Drons de maquinari i programari lliure dintre d'un marc social perquè qui participa en ells, té vivències i experimenta a través d'una proposta cientificotecnològica dissenyada per usar l’espai aeri de forma cívica. Fixeu-vos, ho plantegem a través de la fabricació digital.

Sí, estem parlant de sensacions i motivacions amb els Drons, amb el Dronino (el petit Dron que muntem i desmuntem posant en marxa el DIY). Ep, un punt de sostenibilitat, i per activar el BYOD, és que intentem optimitzar els Smartphones, que en són el comandament a distància! Amb aquest tipus de Dron, promovem la utilització ciutadana de l’espai aeri fent valer la construcció col·lectiva de vehicles aeris no tripulats; i facilitem l’apoderament de les persones, proporcionant un tastet en els autotalents de cada persona.

Projectem un món obert, democràtic i inclusiu, en el qual, la seguretat i l’estímul són presents. La comunicació, l'assaig i els processos de revisió estan al nostre vocabulari. Descobrim solucions creatives i actuem com a catalitzadors de preocupacions locals perquè connectem àmbits a través de reptes propers. Creem sinèrgies entre els ciutadans i la tecnologia, per utilitzar l’espai aeri de forma respectuosa. Des d'Educaires, fem tecnopedagogia inclusiva amb un recurs atractiu, amable, segur i que va incorporant millores gràcies a la col.laboració de la comunitat que retroalimenta amb consistència.

Creiem en educar per al tenir un cel sostenible i d’aprofitament comú: som els Educ+aires!

Paraules clau: Tecnoètica, Educació, Drons, Comunitat, Maker, educació, tecnologia lliure, hardware lliure, maker, context social, entorn, regulació
Steel Fire.svg

Esdeveniments relacionats amb Educaires

Steel Fire.svg

Mapa d'esdeveniments relacionats amb Educaires.

Localització geogràfica dels esdeveniments on s'han fet activitats pròpies del projecte o bé on ha estat presentat o se l'ha mencionat.

Loading map...Steel Fire.svg

Documentació escrita o audiovisual sobre aquest projecte

link-3D#Documentació

link-3D link-3D Imatges

Imatges del projecte. Fotografies, relatoria gràfica, esquemes, etc.

Fitxa Projecte La Comunificadora Sessió Inicial 03.jpg, Sessió LaCo en Obert6.jpg, Educaires1.jpg, Educaires2.jpg, Educaires3.jpg
Steel Fire.svg

Android Emoji 1f3ac.svg Vídeo

Enregistraments audiovisuals sobre el projecte o continguts audiovisuals relacionats.


Presentació del projecte Educaires el 21 de novembre de 2017 a la sessió "La Comunificadora en obert" al Parc Tecnològic de Nou Barris.


Educaires a La Comunificadora punt i seguit 30/01/2018