.
Logotip-teixidora-tror-slim 4anys trz.svg

.

· · ·
SARS-CoV-2, grey and white.svg Iniciatives i publicacions en la crisi del COVID-19. Contribuïm a documentar-les.

· · ·
Vietnamese Dragon blue.svg #TeixiRepte #femBlaus i #femLiles amb Android Emoji 1f381.svg compensacions per millorar continguts a Teixidora.

 Accions

Educaires

De teixidora

Educaires

Ens agradaria que formessis part de la comunitat tecnoètica, t'hi apuntes?

Des d’Educaires es presenten formacions que treballen en valors a través dels Drons, mitjançant la realització de projectes col·laboratius, que busquen el desenvolupament i la innovació educativa digital. Explorem, aprenem i, compartim experiències lúdiques i significatives perquè donem espai a la iniciativa i l’emprendronia (emprendre + dron). Són formacions tecnoètiques amb Drons de maquinari i programari lliure dintre d'un marc social perquè qui participa en ells, té vivències i experimenta a través d'una proposta cientificotecnològica dissenyada per usar l’espai aeri de forma cívica. Fixeu-vos, ho plantegem a través de la fabricació digital.

Sí, estem parlant de sensacions i motivacions amb els Drons, amb el Dronino (el petit Dron que muntem i desmuntem posant en marxa el DIY). Ep, un punt de sostenibilitat, i per activar el BYOD, és que intentem optimitzar els Smartphones, que en són el comandament a distància! Amb aquest tipus de Dron, promovem la utilització ciutadana de l’espai aeri fent valer la construcció col·lectiva de vehicles aeris no tripulats; i facilitem l’apoderament de les persones, proporcionant un tastet en els autotalents de cada persona.

Projectem un món obert, democràtic i inclusiu, en el qual, la seguretat i l’estímul són presents. La comunicació, l'assaig i els processos de revisió estan al nostre vocabulari. Descobrim solucions creatives i actuem com a catalitzadors de preocupacions locals perquè connectem àmbits a través de reptes propers. Creem sinèrgies entre els ciutadans i la tecnologia, per utilitzar l’espai aeri de forma respectuosa. Des d'Educaires, fem tecnopedagogia inclusiva amb un recurs atractiu, amable, segur i que va incorporant millores gràcies a la col.laboració de la comunitat que retroalimenta amb consistència.

Creiem en educar per al tenir un cel sostenible i d’aprofitament comú: som els Educ+aires!


Paraules clau: Tecnoètica, Educació, Drons, Comunitat, Maker, educació, tecnologia lliure, hardware lliure, maker, context social, entorn, regulació

Inici: 2017


Forma part de: La Comunificadora 2017

Xarxes socials: Twitter logo initial.png @aeducaires


Steel Fire.svg


Esdeveniments relacionats amb Educaires

S'està carregant…

Steel Fire.svg

Llista d'esdeveniments

_____Educaires en Yomo 2018 + info/edita
des de 27 febrer 2018 fins a 2 març 2018 a La Farga

_____La Comunificadora en obert + info/edita
des de 19 desembre 2017 fins a 19 desembre 2017 a Sala Emprèn. Barcelona Activa.
· apunts

_____La Comunificadora en obert + info/edita
des de 21 novembre 2017 fins a 21 novembre 2017 a Parc Tecnològic de Nou Barris, Barcelona
· apunts

Steel Fire.svg

Mapa d'esdeveniments sobre Educaires o on ha estat mencionat.

Loading map...


Steel Fire.svg

Aportacions d'idees al projecte

el taller Noun 21753 cc.svg

Afegeix una pàgina per fer aportacions al projecte
Per a projectes que fan servir Teixidora per relacionar-se amb col·laboradors i comunitat potencial.

link-3D#top

Imatges

Imatges del projecte.

Fitxa Projecte La Comunificadora Sessió Inicial 03.jpg, Sessió LaCo en Obert6.jpg, Educaires1.jpg, Educaires2.jpg, Educaires3.jpg
Steel Fire.svg

Vídeo

Enregistraments audiovisuals sobre el projecte o continguts audiovisuals relacionats.


Presentació del projecte Educaires el 21 de novembre de 2017 a la sessió "La Comunificadora en obert" al Parc Tecnològic de Nou Barris.


Educaires a La Comunificadora punt i seguit 30/01/2018