Accions

DonesTech

De teixidora

Associació

donestech

A mitjans del 2006 l'eva, l'alex i la núria es van proposar realitzar una recerca sobre els accesos i usos de les tecnologies per part de les dones tecnòlogues a Catalunya. Així va néixer el col.lectiu informal DonesTech i el projecte Codi Lela.

Inicialment, el Codi Lela volia conèixer les vies i formes d'accés de les dones a les tecnologies, les condicions d'ús i pràctica tecnològica de les dones i els seus desitjos de millora. Tot plegat per tal de visibilitzar les dones tecnòlogues i les seves especificitats, potenciar l'accés de més dones a les tecnologies, i, nosaltres mateixes, seguir enxarxant-nos i incorporant les tecnologies en la recerca social i les nostres pràctiques activistes.

Però, tal com diu el nostre manifest, ens hem anat enredant més i més i més i el Codi Lela s'ha convertit en un metaprojecte- d'allò que relaciona les dones amb les tecnologies- dinàmic, en transformació, i creixent en persones, formats i substàncies vàries.

D'aquesta manera el projecte Codi Lela ha esdevingut una recerca i experimentació tecnosocial, artística i activista fascinant.
Paraules clau de descriuen la organització:¬ Xarxes socials:

Vegeu donestech en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per donestech


S'està carregant…_____Formació en seguretat i privacitat digital des de una perspectiva crítica i feminista. + info/edita
des de 3 desembre 2016 fins a 4 desembre 2016 


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments

Esdeveniments on s'ha mencionat a donestech

_____Jornadas inaugurales del Laboratorio de Tecnopolíticas para el bien común + info/edita
des de 1 juny 2017 fins a 2 juny 2017 a Cibernàrium Edifici MediaTIC
· apunts

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdeveniments
Comisionat de Tecnología del Ayuntamiento de Barcelona, Hackitectura.net, IGOP, SokoTechProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 0 pàgines de projectes on participa donestech. Explora els projectes agrupats alfabèticament.


¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes