.
Logotip-teixidora-tror-slim 4anys trz.svg

.

· · ·
SARS-CoV-2, grey and white.svg Iniciatives i publicacions en la crisi del COVID-19. Contribuïm a documentar-les.

· · ·
Vietnamese Dragon blue.svg #TeixiRepte #femBlaus i #femLiles amb Android Emoji 1f381.svg compensacions per millorar continguts a Teixidora.

 Accions

Deliberaweb

De teixidora

Deliberaweb

Deliberaweb és una plataforma creada per Delibera – Serveis de Participació Interactiva per facilitar processos de participació en col·lectius i organitzacions públiques, socials o privades; fomentant l'agilitat, la transparència i l'obtenció de resultats.

Permet recollir, en forma de Fòrum, valoracions sobre visions o propostes a partir de les regles de joc deliberatives que s'estableixen en un Portal del procés participatiu. Mitjançant uns joc de colors (semàfor) amb icones (smilers) les persones poden posicionar-se i alhora, fer aportacions en relació a la seva pròpia valoració. En funció de les aportacions dels altres participants també poden canviar la seva posició. Permet proposar i prioritzar problemàtiques, plantejar i visualitzar graus d'acord sobre propostes, o avaluar la seva implantació. Es basa i és complementari de les metodologies presencials utilitzades per Delibera en la dinamització de processos participatius i parteix de l'experiència, entre altres, del Fòrum Català d'Innovació Social.

S'esmenta que la plataforma està basada en software lliure però no s'indica quin. Pel que fa als mètodes s'indica una llicència CC-BY-NC-SA. "Delibera" i el gràfic dels 4 colors són una marca registrada.


Paraules clau: plataforma de participació, innovació democràtica, deliberació, participació política, processos de participació, software de participació

Inici: 2010

Organitzacions impulsores: Delibera – Serveis de Participació Interactiva

Altres organitzacions vinculades: Nova-CIS


Xarxes socials:


Steel Fire.svg


Esdeveniments relacionats amb Deliberaweb


el taller Noun 21753 cc.svg

Afegeix una pàgina per fer aportacions al projecte
Per a projectes que fan servir Teixidora per relacionar-se amb col·laboradors i comunitat potencial.