Accions

Almena feminista

De teixidora

Cooperativa

Almena Cooperativa Feminista

Des d'Almena impulsem projectes estratègics d’incidència política i social. Partim d’una perspectiva feminista i interseccional, i treballem en tres línies principals: la transversalització de la perspectiva de gènere en projectes i organitzacions, la comunicació amb perspectiva de gènere i l’abordatge estratègic de les violències masclistes. Dins d’aquestes línies oferim serveis i productes d’assessorament, formació, sensibilització i comunicació. Elaborem plans i programes d’acció, realitzem diagnosis i auditories de gènere, avaluem projectes, desenvolupem recerques i dinamitzem d'espais de coordinació.

Som un projecte nascut al febrer de 2017, impulsat per dues professionals feministes: la Isabel Muntané Rodríguez, periodista i experta en comunicació i gènere, i la Júlia Vega Soria, psicòloga i experta en l’abordatge estratègic de les violències masclistes i en la gestió i coordinació de projectes. Totes dues es van unir per construir una cooperativa feminista que treballés per la plena llibertat de les dones i de les persones que no s’ajusten al model de gènere hegemònic.

Des d’aleshores, l’equip de la cooperativa ha crescut i està format actualment per quatre persones. S’hi han incorporat l’Amanda Alexanian Meacci, politòloga experta en transversalització de les polítiques de gènere, i la Maria Serrano García de La Chica, periodista especialitzada en gènere i comunicació. A més, comptem amb una xarxa de col·laboradores que ens donen suport per projectes concrets.

Inici: 2017

Forma part de: Xarxa d’Economia Solidària (XES), Federació de Cooperatives de Treball de CatalunyaParaules clau de descriuen la organització: feminisme, transversalitat, violències, comunicació¬ Xarxes socials: Twitter logo initial.png @almenafeminista

¬ Correu electrònic: info@almenafeminista.org

¬ Adreça seu social Coòpolis, Can Batlló. C/Constitució 19-25. BLOC 8. 08014 Barcelona.Vegeu Almena Cooperativa Feminista en esdeveniments i projectes


Esdeveniments organitzats o co-organitzats per Almena Cooperativa Feminista
Encara no s'han afegit esdeveniments de Almena Cooperativa Feminista a teixidora.


¬ Co-organitzadores:
Altres organitzacions amb qui ha co-organitzat esdeveniments

Esdeveniments on s'ha mencionat a Almena Cooperativa Feminista

Encara no s'han afegit esdeveniments on Almena Cooperativa Feminista hagi estat mencionada a teixidora.

¬ Co-mencionades:
Altres organitzacions que són mencionades als mateixos esdevenimentsProjectes on participa

Actualment hi ha a Teixidora 0 pàgines de projectes on participa Almena Cooperativa Feminista. Explora els projectes agrupats alfabèticament.


¬ Co-impulsores de projectes:
Altres organitzacions amb qui impulsa projectes